Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/83/155183/arkeologiforum.se/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/83/155183/arkeologiforum.se/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/83/155183/arkeologiforum.se/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Mastersprogram med inriktning på afrikans arkeologi

Författare Ämne: Mastersprogram med inriktning på afrikans arkeologi  (läst 2116 gånger)

Utloggad Liv

  • Novis
  • Antal inlägg: 13
Mastersprogram med inriktning på afrikans arkeologi
« skrivet: oktober 19, 2009, 15:08 »
Hej
Jag kommer ha gjort klart min kandidat examen till våren i arkeologi vid göteborgs universitet och nu börjar jag bli lite så där... väldigt intresserad av mastersexamen också.
jag vill forska i framtiden, så en bra master är nödvändigt för mig och jag vill forska om afrikansk arkeologi/hur arkeologi tar sig fram utanför universitetets trygga väggar t ex genom hur det framställs i skolböcker och hur kunskapen används och lyfts fram på lägre utbildningsnivåer.  Problemet är att jag har väldigt svårt att hitta ett universitet/högskola som erbjuder det här redan på mastersnivå. Uppsala är det som känns bäst hitills, eller att jag stannar i göteborg, men jag vet inte... Har någon annan ett tips på vart jag skulle kunna söka mig för att få bästa möjliga utbildning i det jag vill läsa om?