Författare Ämne: Testanvändare för utvärdering sökes till Platsr, RAÄ's community  (läst 1977 gånger)

Utloggad MariaL

  • Novis
  • Antal inlägg: 1
Hej,

Mitt namn är Maria och jag jobbar på Riksantikvarieämbetet, informationsutvecklingsenheten.

Vi har i augusti 2010 driftat en sajt som heter Platsr. Platsr är en community på webben för spännande, roliga, personliga historier om platser som är värda att dela med sig av. Tanken med Platsr är att du kan dela med dig av dina berättelser, minnen, bilder, videoklipp, och skapa platser över hela Sverige tillsammans med andra. Vi behöver ny kunskap och användargenererad information om kulturmiljön omkring oss.

Med hjälp av digitala, interaktiva verktyg kan man på ett kreativt sätt skapa platser, ladda upp bilder, diskutera, kommentera ‑ och på så sätt bidra till en levande och dynamisk kulturmiljö.

Vårt uppdrag på Riksantikvarieämbetet är att vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet, verka för att kulturmiljön bevaras och används på bästa sätt. Platsr bidrar till ökat intresse och engagemang genom dialog, gemenskap och samskapande och håller kulturarvet levande.

Då Platsr-projektets utveckling är inne i sin slutfas söker vi nu några testanvändare för utvärdering av Platsr sajt. Detta innebär att man testar sajten, olika funktioner samt svarar på en enkel enkät.

Låter detta intressant?

Om du vill medverka, kontakta i så fall Platsr på: platsr@raa.se
All hjälp med utvärderingen uppskattas mycket..!

Vänligen,
Maria & Platsr-admin

Läs mer om Platsr och digitalt berättande:
http://www.k-blogg.se/2010/10/06/platsr-och-digitalt-berattande/

www.platsr.se